Opname tweede CD

De opname van mijn tweede cd is goed verlopen. De sfeer was aangenaam en we vormden een goed team: Leo mijn coach en co-producer, Rudolf van Studio Factasy en ik. Dat er een lange periode van intens oefenen aan is voorafgegaan was pure winst. Ik voel me goed als ik me grondig kan voorbereiden en we hebben echt zeer vruchtbaar werk geleverd. Ik was zeer geconcentreerd en bezield en dat hoor je ook doorheen de opname. De volgende stap is: de volgorde van de stukken bepalen. Elke compositie heeft zijn eigenheid en karakter. Dan volgt de mastering en daarna komt de voorbereiding van het naar buiten komen met dit tweede muzikaal kindje. De presentatie van de cd is in samenspraak met het Davidsfonds Mortsel vastgelegd op zondag 7 februari 2010 om 15u. Een dag om naar uit te kijken!