Fijne cd-voorstelling

Op 4 november heb ik mijn derde cd voorgesteld met een concert in de Sint-Antoniuskerk te Edegem. Dank aan allen die er mee voor zorgden dat dit een feestelijk gebeuren is geworden! De vele positieve reacties sterken me om verder te gaan op de ingeslagen weg, al moet ik toegeven dat het soms ook een eenzame weg is. De stilte ingaan en muziek maken vragen een bewuste keuze. En aan elke keuze zijn voor- en nadelen. Gelukkig geef ik graag les en heb fijne leerlingen, en via sport kan ik me ook fysiek goed uitleven. De natuur is ook zeer helend voor mij en daarin kan ik me goed herbronnen. Ik leef mee met allen die in deze tijden getroffen worden door ziekte, ontslag, tegenslagen allerhande. Ik kan niet op een wolk leven en de realiteit ontkennen. Maar ik hoop met mijn muziek toch velen troost te kunnen brengen, al was het maar voor even.