Feestelijk concert ‘Stromen van Emoties’

Op 7 februari heb ik aan een volle H.-Kruiskerk mijn tweede cd voorgesteld. Familie en vrienden, jonge leerlingen en hun ouders, volwassen leerlingen, vele Davidsfondsleden en sympathisanten hebben dit meegemaakt. Dank aan allen voor jullie komst en warme aandacht! Ik voelde me ontzettend gelukkig tijdens het spelen en becommentariëren van de verschillende composities. Het lange en hartelijke applaus was een teken dat mijn muziek is ‘aangekomen’ bij het publiek. Dank aan al wie heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze cd. Dank aan het Davidsfonds Mortsel dat het concert programmeerde nog voor de cd volledig was opgenomen. Dank voor de tekentjes van verbondenheid van hen die er niet konden bijzijn. En dank aan alle mensen die achter de schermen hebben samengewerkt om er een echt feest van te maken!