De geboorte van mijn cd is een feit!

Na 9 maanden hard werken is mijn “muzikaal kindje” op de wereld gezet. Na het kenbaar maken van dit “groot nieuws” aan familie, vrienden, leerlingen, kennissen, sympathisanten, komen er tal van reacties binnen. De verkoop loopt goed. Over de cover is iedereen het unaniem eens: “Prachtig!” De meest gehoorde reactie bij het beluisteren van mijn cd is: “We vinden dit rustgevende, helende muziek, prachtig, speels, vooral je eigen nummers zijn heel mooi.” Een absolute topper is het Slaaplied voor Wolfje, gevolgd door Go with the flow en Memories. Bedankt dochterlief Marjolein Craens, geflankeerd door Jeroen Craens, Greet Van der Linden en Jeroen Keteleer, voor de vele uren gespendeerd aan het realiseren van mijn website! De allerlaatste periode mocht ik hem van dag tot dag zien groeien! Ook over de website krijg ik positieve reacties binnen: “heel knap, mooie kleuren, gebruiksvriendelijk, duidelijk, rustig, echt professioneel”. Langs deze weg dank ik jullie van harte. Dit geeft me een élan om verder te gaan. Het geeft me een gevoel van: dit is geen eindpunt maar een beginpunt.